naše usluge

Digital Marketing

WEB DIZAJN

 

  • Nudimo izradu modernih web sajtova.Profesionalni sajtovi koji ce poboljsati vase poslovanje. Proces razvoja web sajta započinjemo istraživanjem potreba i želja svojih klijenata.
  • Usavršavamo se kroz stalne konsultacije sa klijentima tokom čitavog procesa kreiranja vizuelno atraktivnog, sadržinski upotpunjenog, a za korišćenje jednostavnog web dizajna, kako bi isporučena vrednost opravdala ili prevazišla očekivanja.
  • Želite iskoristiti moć Interneta i dovesti nove potencijalne klijente? Google AdWords je pravo rješenje za Vas!
  • Pomoću Google Analytics-a pratićemo uspeh kampanje i kontinuirano unapređivati.
  • Digitalna marketing strategija je početak svake uspešne aktivnosti u online svetu. Da li ste spremni za uspeh?

Marketing na društvenim mrežama

 

REKLAMIRANJE NA FB

Saznaj više

Fb je najpopularnija drustvena mreza, iskoristite je za reklamiranje vaseg poslovanja. Nudimo vam kompletan marketing na fb.Kreiranje i vodjenje  biznis fb stranice.Objavljivanje najnovijih proizvoda ili usluga.Pravljenje placenih reklama. Vodjenje fb kampanje.

INSTAGRAM REKLAMIRANJE

SAZNAJ VISE

Jedna od drustvenih mreza koja je popularna kod mladje populacije.Budite prisutni na instagramu uz nase reklame i vodjenje kampanje na instagramu.

PRACENJE GOOGLE ANALITIKE

SAZNAJTE VISE

Pratimo analitiku i posecenost vaseg sajta. Dajemo izvestaje kako bi vase reklame bile sto efikasnije i obuhvatile ciljanu publiku.

PISANJE SADRZAJA ZA SAJTOVE.

SAZNAJ VISE

Nudimo usluge pisanja za web.Profesionalno pisanje koje je SEO optimizovano.Pisemo za sajtove, blogove,internet prodavnice.

EMAIL MARKETING

SAZNAJ VISE

Imate sajt, imate proizvod ili uslugu, povecajte prodaju uz nas email marketing. I dalje najefikasniji  vid marketinga.Pomocicemo Vam da izgradite blizi odnos sa vasim klijentima.

SEO

SAZNAJTE VISE

Optimiziramo vas sajt za sto bolje pozicioniranje na pretrazivacima.Kroz prepoznatljiv dizajn i efikasan tekst.Izborom kljucnih reci i duzinom recenica koje su u skladu sa googlovim algoritmom.

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!